متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیموعمانیهایی که بهعنوان طعمدهنده طبیعی به غذاها افزوده میشود، گفت: لیموعمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیموعمانی تصریح کرد: لیموعمانی در واقع بهعنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها بهخصوص خورشها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
وی افزود: لیموعمانی بیشترین موادی را که جذب میکند چربیها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیموعمانی داخل خورشها و برخی غذاها بهخصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیموعمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.
سام دلیری درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه بهصورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تأثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است